Gulpen-Wittem

Gulpen-Wittem is het kloppend hart van het Heuvelland. Een kleinschalige, gastvrije gemeente die elk seizoen verrast. Hier kun je proeven en genieten. Van de natuur, erfgoed, kunst en cultuur en streekproducten. Van rust en van ruimte. In de tien kernen én in het 5-sterrenlandschap is het goed toeven, te voet of op de fiets. De omgeving is uniek en karakteristiek. Een plek waar je je kunt opladen.

 

Gulpen-Wittem is ook een fijne plek om te wonen en te werken. Een plek waar we zorgvuldig omgaan met energie, met de natuur en met (drink)water. Waar we oog hebben voor mensen – jong en oud, individuen en gemeenschappen.  Voor hun ontwikkeling en gezondheid, hun wensen, ideeën en initiatieven. Je inzetten voor de maatschappij, voor een ander – dát doen we in Gulpen-Wittem samen. Met inwoners, ondernemers en maatschappelijke organisaties.

 

De zorg voor elkaar, voor onze omgeving, ons erfgoed en het prachtige buitengebied, houdt niet op bij de dorps- of gemeentegrens. Daarom werken we met andere overheden aan gemeenschappelijke en gedeelde kenmerken. Zo halen we met elkaar maximale meerwaarde uit kansen, knelpunten en uitdagingen.

In Gulpen-Wittem dragen we op vele manieren bij aan een duurzame, leefbare samenleving en het leven. Met een duidelijke visie en met concrete plannen die deels al zijn gerealiseerd.

https://www.ontdekgulpenwittem.nl/

Het gevoel van Gulpen-Wittem ‘Beleef en geniet’